Tjena alla One piece freaks!!

Tja. På den här bloggen så ska vi Snacka ONE PIECE! för er som inte vet vad one piece är så är det en japansk serie. Än så länge har det kommit ut 52 böcker i svergie. Jag kopierar in lite fakta för er som vill läsa :

"One Piece" utspelar sig i en fiktiv värld, i en tid då pirater härskar på haven. Världshavet är indelat i fyra delar: Norrblå, Söderblå, Österblå och Västerblå. Dessa fyra hav skiljs åt av kontinenten Röda Bandet och den storslagna farleden Storleden, (Grand Line).

När mannen kallad kungen av pirater, Gol D. Roger, avrättas startar en jakt på den stora skatt han lämnat efter sig. Denna skatt kallas One Piece och den sägs finnas vid slutet av Storleden, en havsled som bildar en cirkel runt världen.

Många år senare har en piratklan, ledd av Shanks den rödhårige, slagit sig ner i den lilla byn Kvarnbyn i Österblå. Bypojken Ruffy (alternativt Luffy i japanska originalet och engelska översättningen) vill bli kungen av pirater. Han beundrar Shanks, som vid ett tillfälle räddade hans liv, och har som mål att en dag överträffa honom. Shanks överlämnar då sin hatt till Ruffy och ber honom att han ska lämna tillbaka den först när hans mål har uppnåtts.

I One Piece-världen finns det många så kallade djävulsfrukter, som ger den som äter dem övernaturliga krafter, till priset av att man förlorar förmågan att simma. Ruffy äter en djävulsfrukt som gör att hans kropp blir elastisk som om den vore av gummi.

Ja så är det :D vi kommer att ha ''Läsar brev'' här som lite grann i LBFJ (Fast inte från japan xD) i böckerna. ni får skicka in Frågor Och annat om one piece till oss Mail adressen kommer lite längre ner. Imorgon ska jag sätta mig ner och fixa bloggen så den ser lite roligare och färggladare ut :D jag kommer också idag att skriva in lite fakta om karaktärerna i Stråhatts klanen :D


MAIL:

 

[email protected] Skicka gärna in frågor m.m






Här kommer lite fakta om stråhattsklanen

Strå hatts klanen är ett gäng ''ungdomar'' som ger sig ut på havet för att hitta skattern one piece som förenar allt.

Medlemmarna i klanen



                Ruffy

Ruffy
              Kapten
Som barn beundrade Monkey D. Ruffy Den store piraten Shanks rödhår som hade deras hemby som bas. shanks och hans Pirat klan lämnade byn och for iväg för att hitta den stora skatten ''one piece''. När Ruffy blev äldre gedde han sig ut på havet för att få titeln ''Kungen av pirater'' Och åter träffa sin förebild Shanks rödhår. När Ruffy var liten åt han av ''havets hemlighet'' Djävuls frukten som gjorde så att hans kropp blev till gummi.





                  Zoro

Zoro

          Svärdsman


Hans mål är att bli värdens bästa svärdsman. Hans öknamn är pirat jägaren zoro. han Använder sig av tresvärds teknik vilket motsvarar två svärd i händerna och ett i munnen.


              Nami
Nami

        Navigatör

Kallar sig själv ''tjuv'' som bara stjäl från pirater,
hon hatar pirater mest av allt i världen för att pirater stormade hennes hem by när hon var liten, men Ruffy övertalade henne att gå med i hans pirat klan.
       
            Ussop

Ussop

          Skytt

Kallar sig själv ''Ussop den stolte''. Hans far Yassop är en av Shanks rödhårs män. Hans dröm är att bli havets modigaste krigare (enligt han är han redan det).

              Sanji

Sanji

               Kock

En snäll och duktig kock som drömmer om det legendariska havet ''Överblå''. Han är även en obotlig flickjägare. Han använder sig bara av sparkar i krig för att inte skada händerna som han ska laga mat med.

           Tony tony choppa     
 
choppa

                  Läkare
Renen som har ärvt dr. Hilruks vilja. Studerar till läkare. Har blå mule. Har en zoan frukt. Muller frukten.


                             Nico robin

Nico robin

                             Arkeolog
En mystisk kvinna som vill veta vad som hände under det tomma seklet. En sten på vilket världens sanna historia finns inristad. Blomm Frukten.

                         Franky

Franky

                      Snickare
En trogen och gråtmild halvcyborgisk pervers och Timmer man. Mycket skicklig snickare.

                          
                       Brukk
Brukk

                   
Musiker
En musiker som ätit av livs frukten. Blev Bestulen på sin skugga men lyckades få den tillbaka.




Läs även andra bloggares åsikter om ,
http://intressant.se/intressant http://intressant.se/intressant

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0